Vai Sauliešu pārim izdevies pārvarēt laulības krīzi?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vasaras sākumā medijos parādījās ziņa, ka uz izjukšanas robežas ir hokejista Kaspara Saulieša laulība ar Katrīni Saulieti.  Tagad gan izskatās, ka pārim ir izdevies glābt laulību, jo ģimenē ir parādījies jauns iemītnieks.

Jau vēstīts, ka pēdējais ieraksts, kurā Katrīne pieminējusi vīru, ir sociālajā vietnē "Instagram" ievietotā fotogrāfija ar vārdiem: "Lai vai kā ir, bija vai būs... Paldies par mīlestības pilno laiku, Kaspar, un, protams, skaistajām rozēm."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on

Kā zināms, pāris mija gredzenus 2008. gada vasarā. Kaspars un Katrīne ir vecāki divām meitām - Kortnijai un Kerijai. 

Tagad gan dzīvnieku patversme "Ulubele" "Facebook" publicēja fotogrāfiju, kurā redzama visa Sauliešu ģimene, kļūstot zināmam, ka pāris devis pajumti kādam patversmes runcim.

"Hokejista Kaspara Saulieša ģimene šodien kļuva par vienu runčuku kuplāka," teikts patversmes ierakstā, rodoties baumām, ka pāris atkal ir kopā.

Hokejista Kaspara Saulieša ģimene šodien kļuva par vienu runčuku kuplāka ? #ulubele #adopted

Posted by Dzīvnieku patversme "Ulubele" on Pirmdiena, 2018. gada 24. decembris

Kā savos sociālajos tīklos vēstīja Katrīne Sauliete, novembrī aizsaulē aizgāja kaķis Kaža, kuru sieviete raksturoja kā "ģimenes locekli".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu