Trešdienas horoskops: 2. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Horoskops trešdienai, 2. janvārim.

AUNS Būsi enerģijas un apņēmības pilns. Vari izmantot šo brīdi, lai kaldinātu nākotnes plānus un sāktu jaunus projektus. Auniem priekšniekiem vajadzētu rūpīgāk sekot līdzi padoto darbam.

VĒRSIS Var parādīties iespējas izmantot nesen apgūtās iemaņas, kā arī apliecināt savu profesionalitāti. Tu lieliski sapratīsies ar lietišķās jomas pārstāvjiem, gūsi  sadarbības partneru atbalstu.

DVĪŅI Iesākt darba cēlienu var izrādīties nedaudz pagrūti, jo pietrūks motivācijas, uzdrošināšanās. Šis brīdis piemērotāks ikdienišķu pienākumu veikšanai. Jūtamu morālo atbalstu spēs sniegt ģimenes locekļi.

VĒZIS Neļauj ikdienas sīkumiem radīt nevajadzīgus uztraukumus, centies būt nosvērtāks un mērķtiecīgāks. Šobrīd ir vērts ieklausīties pieredzes bagātāku kolēģu ieteikumos, nesasteigt savus lēmumus.

LAUVA Jo precīzāk iegaumēsi priekšniecības norādes, jo vieglāk būs tikt galā ar darba lietām. No tevis tiks prasīta samērā punktuāla, nesteidzīga un nosvērta pieeja. Vakarā ieteicams ātrāk doties pie miera.

JAUNAVA Pielūko, lai tu neuzkrauj sev pārāk daudz pienākumu un atbildības. Centies rūpīgāk sabalansēt profesionālās vajadzības ar šā brīža reālajām iespējām. Šodien atturies no valsts iestāžu apmeklējuma.

SVARI Velti vairāk uzmanību jaunumiem savā profesionālajā sfērā. Nav izslēgts, saskatīsi nepieciešamību papildināt zināšanu krājumu. Diena zīmīgāka tiem, kuri saistīti ar transporta, pārvadājumu jomu.

SKORPIONS Nebaidīsies aktīvi iesaistīties notiekošajos darba procesos, izrādīsi papildu iniciatīvu, nāksi klajā ar savu nākotnes vīziju. Var pavīdēt labas iespējas likt pamatus jaunai un perspektīvai sadarbībai.

STRĒLNIEKS Svarīgi būs nesteigties, kā arī sev uzticēto izpildīt pilnā apjomā. Zvaigznes iesaka būt uzmanīgākam, veicot finansiālos darījumus, kārtojot nekustamā īpašuma jautājumus.

MEŽĀZIS Lieko brīvdienu dēļ darāmais būs sakrājies nedaudz vairāk kā ierasts. Tādēļ jo būtiskāk būs apdomīgi izplānot šobrīd paredzētos darbus. Nav izslēgts, ka tev nāksies strādāt virsstundas.

ŪDENSVĪRS Tev droši varēs uzticēt analītiska rakstura pienākumus. Tavs prāts spēs saskatīt iespējas, kuras citiem paslīd garām nepamanītas. Pateicoties saviem panākumiem, iegūsi augstākstāvošo ievērību.

ZIVIS Lai gūtu risinājumu aktuālajiem darba jautājumiem, nāksies palūkoties ārpus ierastajiem rāmjiem, būt gana elastīgam, pielāgoties spējīgam. Darba procesā būtiski nezaudēt koncentrēšanās spējas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu