Madara Kiviča pēc vīra aiziešanas meklē darbu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķa Andra Kiviča sieva Madara, no kuras Kivičs aizgāja pie sabiedrības dāmas Lienes Skulmes, ir palikusi kopā ar divām mazām meitiņām, tādēļ tagad ir sākusi aktīvi meklēt darbu kā SOS auklīte.

Madara nekad nav slēpusi, ka abu laulībā ar Andri tieši viņš ir bijis atbildīgs par ģimenes iztikas nodrošināšanu, savukārt Madara realizējusi savu hobiju un izveidojusi zīmolu "Skaistuma mājas", aizraujoties ar rokdarbiem. Tagad, kad palikusi viena, Madara ķērusies pie nopietnāka darba meklējumiem, publicējot sludinājumu par sevi sociālajā vietnē Facebook.

"Sveikas, mammas un tēti! Esmu jauna, dzīvespriecīga un atbildīga mamma. Ļoti patīk sports un būt kustībā, ir auto un B kategorijas tiesības, tādēļ kopā pavadīto laiku dažādojam - pavadām parkos, izbraucienos, ziemā uz sniega kalniņiem. Gatavoju kvalitatīvu un veselīgu maltīti. Piedāvāju SOS auklītes pakalpojumus (ja radīsies pareizais klikšķis un vajadzība, varēsim runāt arī par pastāvīgu ikdienas darbu).  Man ir divas meitiņas (5 gadi un 6 gadi), kuras ikdienā apmeklē bērnudārzu un slimo ļoti reti (pat ja slimo - būs opcija, kur atstāt). Atrodamies Zolitūdē, iespējams pieskatīt arī mūsu mājās. Labprāt auklēšanu izskatītu Mārupē, Spices rajonā, Zolitūdē," ierakstā vēstīja Madara, publicējot fotogrāfiju ar sevi un abām meitiņām - Kimu un Keitiju. 

Vairākās grupās publicētos ierakstus jau ir paspējuši komentēt daudzi sociālo tīklu lietotāji, ar tiem daloties vairākiem simtiem cilvēku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu