Piektdienas horoskops: 4. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Horoskops piektdienai, 4. janvārim.

AUNS Kaut arī nav izslēgti nelieli strīdi, nesaprašanās ar apkārtējiem, tu tomēr spēsi panākt sev labvēlīgu rezultātu. Gūtie panākumi vairos pašapziņu, iedrošinās lūkoties uz augstākām, ambiciozākām virsotnēm.

VĒRSIS Vajadzēs pabeigt iesāktās lietas, pat ja tas nozīmēs pāris virsstundas. Sasniegt nospraustos mērķus var izrādīties vieglāk, ja lūgsi kolēģiem izpalīdzēt ar kādu no pienākumiem.

DVĪŅI Iespējams, kļūsi nedaudz noslēgtāks, vairāk tieksies strādāt vienatnē. Ja nepieciešams, vari pievērsties dažādas informācijas apkopošanai, analīzei. Ārpus darba tevi saistīs radoša izklaide.

VĒZIS Varbūt būt grūtāk apvaldīt emocijas, savākties garīgajā plānā. Šoreiz nav ieteicams pievērsties sarežģītiem pienākumiem, risināt pārrunas ar augstākstāvošajiem, kā arī kārtot nekustamā īpašuma jautājumus.

LAUVA Jūtamu dienas daļu var nākties veltīt ar mājas dzīvi, atvasītēm saistītajam. Taču, neskatoties uz to, profesionālos pienākumus spēsi paveikt pilnā apmērā. Kāda Lauva var saskarties ar auto ķibelēm.

JAUNAVA Lietišķais noskaņojums ļaus veiksmīgi tikt galā ar ikdienas pienākumiem, rast vajadzīgo saikni ar sadarbības partneriem, priekšniecību. Savukārt privātā dzīvē saskaņu panākt būs nedaudz grūtāk.

SVARI Saskarsmē ar sadarbības partneriem, mazāk paļaujies uz viņu solījumiem, vairāk uzmanības pievērs paveiktajiem darbiem. Kārtojot naudas lietas, neļaujies emocijām, vieglas peļņas vilinājumam.

SKORPIONS Kaut arī lieliski spēsi saskatīt likteņa norādes, taču diez vai tās ņemsi vērā. Šobrīd tavā rīcībā var mosties spītīgums, nevēlēšanās piekāpties. Atceries, ka ietiepība kaitē tikai un vienīgi tev pašam.

STRĒLNIEKS Darba jomā notiekošais ļaus izkristalizēt tavas patiesās vēlmes, profesionālās ambīcijas. Nav izslēgts, kādam Strēlniekam radīsies nopietnas pārdomas par jaunas darba vietas meklēšanu.

MEŽĀZIS Veiksme vairāk smaidīs masu mediju pārstāvjiem, radošās jomas darboņiem. Biznesa cilvēkiem jābūt piesardzīgākiem savās aktivitātēs, jo var pastiprināties neuzmanības kļūdas, dažādi pārpratumi.

ŪDENSVĪRS Panākumi lielā mērā būs atkarīgi no spējas uzturēt saskanīgas attiecības ar augstākstāvošajiem. Naudas lietas šodien labāk kārtot pēcpusdienā. Mājas dzīvē nekļūsti pārlieku uzstājīgs.

ZIVIS Esi apzinīgāks pret ikdienas darbiem, neatliec lietas uz vēlāku laiku. Ieturi lielāku kārtību uzņēmuma dokumentācijā. Attiecībās ar kolēģiem centies būt atvērtāks, nekautrējies lūgt padomu vai atbalstu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu