Par atteikšanos gatavot vakariņas vīrs iesit sievai ar slotas kātu pa pieri (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Slota. Ilustratīvs foto
Slota. Ilustratīvs foto Foto: Edijs Pālens/LETA

Darba dienas pievakarē Rīgas pašvaldības policisti ieradušies kādā dzīvoklī Čiekurkalnā, kur risinājies ģimenes konflikts un lietā likts ne tikai kāds stiprāks vārds, vēsta LNT raidījums Degpunktā

"Tiklīdz es izsaucu, uzreiz pieklusa…Viņš ar mietu man iedeva. Tad telefonu atņēma, aizmeta. Nevarēju ne piezvanīt, neko. Domāju nosprāgšu,” policistiem par notikušo stāstīja sieviete.

Policisti noskaidrojuši, ka konflikts radies, jo vīrs palūdzis kaut ko pagatavot ēst, bet sieva norādījusi uz ledusskapi un teikusi, lai viņš pats kaut ko sameklē. Tas vīrieti sadusmojis. Viņš piegājis pie ledusskapja, kur blakus atradās arī slotas kāts un iesita sievai ar to pa pieri.

Rīgas pašvaldības policijas darbinieki nolēma uzsākt lietvedību par maznozīmīgu miesas bojājumu nodarīšanu, tāpat sievietei nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze, kā arī sieviete informēta par iespēju nošķirt viņas vīru no ģimenes.

Sagaidot ekspertu atzinumu par miesas bojājumu pakāpi, policisti lems par vīrieša saukšanu pie atbildības vai arī šīs lietas pārkvalificēšanu un nodošanu tālāk kolēģiem no Valsts policijas.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu