Šovakar notiks Kariņa jaunās valdības svinīgā sēde (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jaunievēlētais Ministru prezidents Krišjānis Kariņš
Jaunievēlētais Ministru prezidents Krišjānis Kariņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Ministru kabinetā, Brīvības bulvārī 36, šovakar plkst. 18 notiks Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) jaunizveidotās valdības svinīgā sēde, aģentūru LETA informēja Ministru kabinetā.

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) amata pilnvaras Kariņam nodos plkst. 17.20, savukārt svinīgajā sēde notiks plkst. 18. Pēc tās plkst. 18.20 plānota jaunās valdības oficiālā fotografēšanās pie skulptūras "Taisnība" Ministru kabineta pirmā stāva foajē.

» Saeima apstiprina Kariņa veidoto valdību

Kā ziņots, Saeima šodien ar 61 balsi apstiprināja jauno valdību, kuru vadīs parlamenta vismazākās frakcijas - "Jaunās Vienotības" (JV) - politiķis Krišjānis Kariņš.

Pret Kariņa valdību nobalsoja 39 deputāti.

Kariņa valdības apstiprināšanu vienbalsīgi atbalstīja visas koalīcijas frakcijas, izņemot "KPV LV". No "KPV LV" deputātiem valdības apstiprināšanu atbalstīja 11 deputāti, bet pret nobalsoja Iveta Benhena-Bēkena, Aldis Gobzems, Linda Liepiņa, Karina Sprūde un Didzis Šmits. Pret valdības apstiprināšanu balsoja arī Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) un "Saskaņa".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu