"Bija jātrāpa pa vidu." Autovadītāja knapi izvairās no kravas mašīnas nogājušām riepām (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Baļķvedējs; ilustratīvs foto.
Baļķvedējs; ilustratīvs foto. Foto: Ieva Lūka/LETA

Piektdiena, 25. janvāris, automašīnas "Škoda" vadītājai Irīnai nu ir kā otrā dzimšanas diena. Viņa braukusi pa Tīnūžu-Kokneses šoseju, kad pretī nākušas divas no kravas mašīnas atdalījušās riepas, stāsta LNT raidījums "Degpunktā".

Autovadītāja atzīst, ka divdesmit gadu pieredzes laikā pie stūres tik bīstamu situāciju viņa piedzīvo pirmoreiz.

Irīna saprata, ka būs jāmēģina izbraukt riepām pa vidu. Par laimi, tas viņai izdevies, lai gan viena no riepām trāpīja pa automašīnas sānu.

Šai gadījuma, domājams, visu vainu būs jāuzņemas kravas mašīnas vadītājam. Viņš gan nemūk no raidījuma žurnālista jautājumiem un atklāj, ka īsi pirms negadījuma Ķegumā piestājis ceļmalā. Mašīna vedusi tikko nomizotus un slidenus baļķus, tāpēc viņš pārbaudījis kravas stiprinājumus un pie reizes veicis arī pārējo mašīnas pārbaudi.

"Rati vienkārši aizgāja. Vispirms aizripoja pirmais, bet pēc bremzēšanas – arī otrais. Pirmo reizi sešu gadu laikā ko tādu piedzīvoju," stāsta kravas mašīnas šoferis Ints.

Viss varēja izvērsties traģiskāk, ja kāds no riteņiem turpinātu ripot pa joslas vidu, raidījumam "Degpunktā" piebilda vīrietis.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu