Ostapenko pirmajā kārtā tiksies ar dubultspēļu speciālisti Mladenoviču

Sanktpēterburgas WTA "Premier"
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko šodien Sanktpēterburgas WTA "Premier" pirmajā kārtā tiksies ar Francijas tenisisti Kristīnu Mladenoviču.

Mačs sāksies ap plkst.19 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot "Best4Sport TV-2" kanālam, kas skatāms lietotnē "Shortcut".

Ostapenko WTA rangā ieņem 22.vietu un šajā turnīrā izlikta ar sesto numuru, kamēr Mladenoviča ir planētas 44.rakete.

Sākotnēji izlozē Ostapenko saņēma kādu no kvalifikācijas veiksminiecēm vai laimīgo zaudētāju, taču pēc kļūdas konstatēšanas izlozes procesā Latvijas tenisiste saņēma pretī Mladenoviču.

Ostapenko un Mladenoviča savā starpā spēkojušās divas reizes. 2015.gada Vimbldonas čempionāta otrajā kārtā uzvarēja Mladenoviča, bet gadu vēlāk Romas WTA "Premier" turnīra pirmajā kārtā pārāka bija Ostapenko.

Mladenoviča savu līdz šim vienīgo titulu izcīnījusi tieši Sanktpēterburgā, pie trofejas tiekot pirms diviem gadiem, bet pērn viņa cieta zaudējumu finālā. Savukārt 19 titulu viņai ir dubultspēlēs, kur francūziete guvusi divas "Grand Slam" trofejas un rangā šobrīd ieņem trešo vietu.

Ostapenko sākusi ar trim zaudējumiem pēc kārtas, apstādamās Šeņdžeņas WTA "International", Sidnejas WTA "Premier" un Austrālijas atklātā čempionāta pirmās kārtas cīņās. Tikpat neveiksmīgs sākums bijis arī Mladenovičai, kura atšķirībā no Ostapenko, sezonu sāka Brisbenā, nevis Šeņdžeņā.

Turnīrs Sanktpēterburgā Ostapenko būs pēdējais pirms Rīgā gaidāmā Federāciju kausa dueļa ar Slovākiju.

Ostapenko Sanktpēterburgā spēles ceturto reizi karjerā. Pirmajos divos turnīros viņa apstājās pirmajā kārtā, bet pērn sasniedza ceturtdaļfinālu, tādējādi šogad viņai jāaizstāv 100 WTA ranga punkti.

Otrajā kārtā šī mača uzvarētāja tiksies ar francūzieti Alizē Kornē (WTA 50.) vai krievieti Anastasiju Pavļučenkovu (WTA 32.).

Ostapenko šajā turnīrā pieteikusies arī dubultspēlēs, kur viņa spēlēs kopā ar čehieti Renatu Vorāčovu. Pirmajā kārtā viņām gaidāma tikšanās ar rumānietēm Andreu Mitu un Ralucu Olaru.

Turnīrs Sanktpēterburgā notiek uz cietā seguma, un ar pirmo numuru tajā izlikta Austrālijas atklātā čempionāta fināliste Petra Kvitova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu