Ziemeļkarolīnas mežā atrasts trīs gadus vecs puika apgalvo, ka viņu no nosalšanas izglāba lācis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

Trīs gadus vecs puika, kurš divas dienas bija pazudis Ziemeļkarolīnas mežā, policijai un ģimenei atklāja, ka viņam izdzīvot palīdzēja kāds draudzīgs lācis, vēsta portāls "The Guardian".

Puika pazuda 22. janvārī, kad izgāja no savas vecmāmiņas mājām. Glābēji pārmeklēja netālu esošos mežus un pēc divām dienām viņu atrada. Trīsgadīgais Keisijs Hatavejs raudot cīnījās ar ērkšķainiem krūmiem, nosalis un samircis.

Abas dienas bija slikti laikapstākļi, stipri lija un temperatūra noslīdēja zem nulle grādiem.

Kā izrādījās, palīdzība - varbūt īsta, varbūt puikas izdomāta - bija turpat mežā, kur dzīvo vairāki brūnie lāči.

Apgabala šerifs stāsta, ka atrastais puika apgalvojis - viņam mežā palīdzēja viņa jaunais draugs lācis.

Arī puikas tante šādu faktu apstiprina un savā "Facebook" profilā raksta: "Viņš teica, ka divas dienas dzīvoja kopā ar lāci. Dievs sūtīja viņa šo dzīvnieku. Dievs ir Dievs, un brīnumi notiek."

Zēna meklēšanā tika izmantoti droni, helikopteri, ūdenslīdēji un meklēšanas vienības, kā arī iesaistīti simtiem brīvprātīgie. Laikapstākļi bija tik nelabvēlīgi, ka meklēšanu uz laiku pat nācās pārtraukt.

Lai gan puika nebija ģērbies gana silti, viņš tomēr izdzīvoja. Keisijs mājās atgriezās ar vien dažiem nobrāzumiem un vēlmi pēc ūdens un mammas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu