"Juventus" ceturtdaļfinālā noliek Itālijas kausa ieguvējas pilnvaras

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu (pa labi)
Krištianu Ronaldu (pa labi) Foto: EPA/Scanpix

Iepriekšējo četru sezonu Itālijas kausa futbolā uzvarētāja Turīnas "Juventus" trešdien šīs sezonas turnīra ceturtdaļfinālā nolika čempiones pilnvaras.

"Juventus" ceturtdaļfināla mačā viesos ar 0:3 (0:2) piekāpās Bergāmo "Atalanta" komandai.

"Atalanta" rindās divus vārtus guva kolumbietis Duvans Zapata, bet vienu reizi precīzi sita beļģis Tomotijs Kastanje.

"Nebija viegli, bet aizvadījām lielisku spēli un sagādājām pretiniekiem grūtības. Tādā garā tik jāturpina. Spēlēju komandā, kas man sarūpē vārtu gūšanas momentus, kuri man jārealizē," pēc mača pauda Zapata.

"Atalanta" pusfinālā tiksies ar Florences "Fiorentina" vienību, kas trešdien ar 7:1 (3:0) sagrāva "AS Roma" futbolistus.

"Fiorentina" rindās ar "hat-trick" izcēlās Federiko Kjesa, divi vārti bija argentīnietim Džovanni Simeonem, bet pa vārtiem guva Marko Benasi un kolumbietis Luiss Murjels.

Otrdien pusfinālu sasniedza "AC Milan", kas mājās ar 2:0 (2:0) pārspēja "Napoli" vienību. "AC Milan" labā abus vārtus guva poļu uzbrucējs Kšištofs Pjonteks, kas tikai pirms nedēļas papildināja Milānas komandas rindas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu