Sadurts vīrietis un asinīm nosmērētas sienas - kāda ballīte Rīgā beidzas traģiski (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nedēļas nogalē Vecmīlgrāvī policisti saņēmuši izsaukumu uz daudzdzīvokļu namu, kur notikusi ballīte. Tā pieklususi tikai ap plkst. 1.00 naktī, kad dzīvokļa durvis vēruši likuma sargi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ieejot dzivoklī, atklājies, ka šī nav viss vienkārša klaigāšana, kad izdzerts pār mēru. -Mitekļa sienas bija nosmērētas ar asinīm, un viens no trokšņotājiem, knapi turoties kājās, centies aizspiest asiņojošu brūci, savukārt viņa draugs turpinājis nokaitēt jau tā bīstamo situāciju.

Notikuma vietā policijas darbinieki pamanīja, ka viena no personām kļūst agresīva un cenšas izrēķināties ar citu dzīvoklī esošo vīrieti.

Šīs personas tika izolētas viena no otras. Uz notikuma vietu izsaukti mediķi, Valsts policija un Rīgas pašvaldības policija.

Iespējamais dūrējs nodots policistu rokas, savukārt liecinieki ar pašvaldības policistu palīdzību nogādāti tuvākajā policijas iecirknī.

Šobrīd uzsākts kriminālprocess par miesas bojājumu nodarīšanu.

Visticamāk, līdzko izmeklētāji būs pabeiguši šīs lietas šķetināšanu, 58 gadus vecais vīrietis nonāks uz apsūdzēto sola un par reibumā sastrādāto atbildēs tiesas priekšā.

Kā neparastu faktu policisti min kādu šādiem konfliktiem visai netipisku iezīmi - neviens no šī vakara ballētājiem nekad iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā saistībā ar kādiem noziegumiem vai rupjiem likumpārkāpumiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu