"Sīciņais pekinieša ķermenītis gulēja uz asfalta." Igaunijā jaunieši pa piektā stāva logu izmet suni (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit / Facebook

Trešdien, 6. februārī, Igaunijas Dzīvnieku aizsardzības biedrība sociālajos tīklos dalījusies ar kādu skaudru stāstu par sunīti vārdā Stefānija, kuras dzīvība pārtrūka briesmīgā veidā otrdienas vakarā. 

Par šo incidentu biedrībai pavēstīja sunīša saimnieces Kellijas māsa Kaisa. Otrdienas vakarā dzīvoklī norisinājusies ballīte, kurā piedalījās 20 līdz 30 gadus veci jaunieši, kuri lietoja alkoholu, raksta portāls Lemmik.

Kādā brīdī ballētāju vidū izcēlās strīds, kura laikā divi vīrieši sāka vicināties ar dūrēm. 34 gadus vecais vīrietis uzbruka arī dzīvokļa saimniecei, sākotnēji ar dūrēm, bet vēlāk, ņemot talkā arī nūju.

Sitienu dēļ Kellija uz kādu brīdi zaudēja samaņu, bet atjēdzoties, nespēja dzīvoklī atrast sunīti. Uz jautājumu, kur suns, viņa saņēma atbildi, ka izlaists pastaigāties. 

Pirms iet ārā Kellija paskatījās pa piektā stāva logu, cerībā ieraudzīt savu suņuku. Un ieraudzīja, ka nedzīvais sīciņās Stefānijas ķermenītis guļ uz asfalta. 

Vēlāk noskaidrojās, ka kāds 31 gadu vecais ballītes dalībnieks vienkārši izmetis suni ārā pa logu. Glābt vairs neko nevarēja, kritiens izrādījās nāvējošs Stefānijai. 

Notikuma vietā ieradās policija un ātrā medicīniskā palīdzība. Kellija tika nogādāta traumpunktā, kur parūpējās par viņas traumām. Policija aptaujāja ballītes dalībniekus un ieteica Kellijai ar iesniegumu vērsties policijas iecirknī. 

Pēc notikušā policija uzsākusi kriminālprocesu saistībā ar cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem. Par izdarīto noziegumu paredzēts naudas sods vai arī ieslodzījums līdz vienam gadam. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu