LVC: Šorīt braukšanas apstākļi lielākajā daļā valsts ir apmierinoši (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bedres A.Čaka ielā. Ilustratīvs attēls.
Foto: Bedres A.Čaka ielā. Ilustratīvs attēls. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lielākajā daļā Latvijas šorīt braukšanas apstākļi pa valsts un reģionālās nozīmes autoceļiem ir apmierinoši, liecina VAS "Latvijas valsts ceļi" apkopotā operatīvā informācija.

Ap plkst. 6.40 braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa Rīgas apvedceļu Daugavas labajā krastā, pa Ainažu šoseju visā garumā, kā arī pa Vidzemes šoseju posmā no Rīgas līdz Vangažiem.

Apledojusi daudzviet ir arī Daugavpils šoseja starp Rīgu un Pļaviņām, kā arī autoceļa Tīnūži - Koknese posms no Skrīveru pagrieziena līdz Koknesei.

Savukārt Latvijas rietumu daļā apledojums izveidojies Liepājas šosejas posmā no Apšupes līdz Bikstiem un uz autoceļa P130, kas ved caur Kandavu un Sabili.

Citviet Latvijā braukšanas apstākļi šorīt ir apmierinoši. Uz slidenajiem un sniegotajiem ceļu posmiem strādā 56 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Autovadītāji tiek aicināti izvēlēties ceļu segumam un stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un stilu, kā arī neaizmirst, ka ceļa stāvoklis var mainīties ļoti strauji.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu