Aizdomās par divu personu saduršanu aizturēts nesen no cietuma iznācis vīrietis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nazis. Ilustratīvs foto.
Nazis. Ilustratīvs foto. Foto: AP/Scanpix

Valsts policija (VP) aizturējusi un tiesa piemērojusi apcietinājumu kādam iepriekš policijas redzeslokā nonākušam un nesen no ieslodzījuma vietas atbrīvotam vīrietim, kurš tiek turēts aizdomās par divu vīriešu saduršanu Durbē, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests informēja VP, ka Durbē, kādā dzīvoklī, ir sadurti divi vīrieši. Viens no vīriešiem nogādāts medicīnas iestādē, bet otrs pēc medicīniskās palīdzības vērsās pats.

VP par notikušo ir sākts kriminālprocess un aizdomās par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēts vīrietis, kurš jau agrāk ir nonācis policijas redzeslokā un nesen atbrīvots no ieslodzījuma vietas.

Vakar tiesa vīrietim pamēroja drošības līdzekli - apcietinājumu, klāstīja Šeršņova. Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu