Diennakts laikā pieķerti 15 dzērājšoferi; ceļu satiksmes negadījumos cietuši 14 cilvēki (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bedres A.Čaka ielā
Foto: Bedres A.Čaka ielā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 15 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, savukārt satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 14 cilvēki, kas ir par pieciem vairāk nekā diennakti iepriekš, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti deviņi dzērājšoferi un viens narkotikas lietojušais autovadītājs. Zemgalē policisti apstādinājuši trīs dzērājšoferus, bet Kurzemē, Latgalē un Zemgalē - pa vienam.

Sestdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 172 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Visvairāk šādu protokolu - 65 - noformēti Rīgā un tās apkārtnē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 451 protokolu, liecina VP apkopotā informācija.

Diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēts 91 satiksmes negadījums, 13 avārijās cietuši kopskaitā 14 cilvēki, bet bojāgājušo nav.

Starp cietušajiem bijuši četri gājēji un velosipēdisti.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 47 ceļu satiksmes negadījumi, Vidzemē 16, Latgalē 11, Kurzemē deviņi, bet Zemgalē uz autoceļiem reģistrētas astoņas avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu