Dončičs: Kopā ar Porziņģi mums ir iespēja paveikt kaut ko īpašu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Luka Dončičs (no kreisās) un Kristaps Porziņģis
Luka Dončičs (no kreisās) un Kristaps Porziņģis Foto: EPA/AP/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" jaunais talants Luka Dončičs atzinis, ka kopā ar Kristapu Porziņģi pavada daudz laika, kā arī viņš uzskata, ka abiem spēlējot kopā, vienība ir spējīga paveikt īpašas lietas, vēsta ESPN. 

Aizvadītajā nedēļas nogalē jaunais slovēņu basketbola talants piedalījās NBA Uzlecošo Zvaigžņu spēlē, kurā piedalījās arī latviešu basketbolists Rodions Kurucs

Intervijā ar ESPN Dončičs dalījās savos iespaidos par debijas sezonu NBA. 

"Visinteresantākais ir bijis aizvadīt spēles pret visām līgas superzvaigznēm. Spēle pret Lebronu Džeismu bija visīpašākā, jo agrāk uz viņu raudzījos kā ideālu," atzina Dončičs. 

19 gadus vecais basketbolists arī atzina, ka pārcelšanās uz ASV bija daudz vieglāka, salīdzinot ar pārcelšanos uz Spāniju. Dončičs 13 gadu vecumā pārcēlās no Slovēnijas uz Spāniju, lai turpinātu attīstīt savu basketbola talantu. "Tagad tas bija daudz vieglāk. Biju jau tam gatavs," sacīja Dončičs.

Jau vēstīts, ka Dončičs vasarā centīsies pierunāt latviešu superzvaigzni Kristapu Porziņģi palikt Dalasas vienībā uz ilgāku laiku. Slovēnis tagad atzinis, ka abi sportisti pavada daudz laika kopā, kā arī uzskata, ka komanda būs spējīga paveikt īpašas lietas, abiem spēlējot kopā. 

"Pazinu viņu pirms tam, taču tagad pavadām daudz vairāk laika kopā. Esmu iepazinis viņu labāk. Kopā mēs spēsim sasniegt ko īpašu, pilnīgi droši," atzinis Dončičs. 

Galerija: Kristaps Porziņģis - jaunais Dalasas "Mavericks" basketbolists 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu