Bijušais Porziņģa komandas biedrs Bīzlijs atgriezies Ķīnā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Maikls Bīzlijs
Maikls Bīzlijs Foto: AP/Scanpix

Bijušais latvieša Kristapa Porziņģa komandas biedrs Maikls Bīzlijs parakstījis līgumu ar Ķīnas basketbola klubu Guandunas" Southern Tigers", tādējādi atgriežoties šajā valstī, informē Ziemeļamerikas mediji.

Iepriekšējā vasarā 30 gadus vecais uzbrucējs parakstīja viena gada līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību Losandželosas "Lakers"’, taču pirms 7.februāra maiņas darījumu beigu datuma tika aizmainīts uz citu šīs pilsētas komandu "Clippers", turklāt neilgi pēc tam tika atbrīvots.

Kā informē ESPN, Bīzlijs par atlikušo sezonas nospēlēšanu Ķīnā saņems ievērojamu naudas summu.

Šī Bīzlijam ir atgriešanās Ķīnā - vēl 2014.gadā viņš pievienojās Ķīnas klubam Šanhajas "Sharks", bet 2016.gada šīs valsts augstākās līgas Visu zvaigžņu spēlē basketbolists izcēlās ar 63 punktiem, 19 atlēkušajām bumbām un 13 rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt 2016.gadā Bīzlijs tika atzīts par sezonas vērtīgāko ārzemju spēlētāju, jo vidēji spēlē izcēlās ar gūtiem 31,9 punktiem un 13,4 atlēkušajām bumbām.

Ar tik individuālu spožu sniegumu Bīzlijs NBA gan neizcēlās, bet šosezon "Lakers" sastāvā viņš vidēji guva 7,0 punktus un izcīnīja 2,3 atlēkušās bumbas.

Vēl 2008. gadā Bīzlijs jauno spēlētāju draftā tika izvēlēts ar otro kārtas numuru, bet karjeras laikā tā arī īsti nav spējis attaisnot uz sevi liktās cerības. Savukārt 2017./18.gada sezonā viņš bija Porziņģa komandas biedrs Ņujorkas "Knicks" sastāvā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu