"Kaut kā lēni iet, ne?" Sociālo tīklu lietotāji par ienākumu deklarāciju iesniegšanu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

No šodienas, 1. marta, Valsts ieņēmumu dienests (VID) sāk pieņemt iedzīvotāju gada ienākumu deklarācijas - kā jau katru gadu, cilvēki saskaras ar elektroniskās sistēmas kļūdām.

Valsts ieņēmumu dienests LTV informēja, ka piektdien, 1. martā, tikai 15 minūtes pēc pusnakts, sasniegts jauns rekords - 26 500 vienlaicīgu pieslēgumu, lai iesniegtu gada ienākumu deklarāciju.

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Elektroniskās deklarēšanas sistēma (EDS) ir pilnveidota un spēj apkalpot vairāk lietotāju, taču nevajag mēģināt to "testēt" un visiem mesties iesniegt gada ienākumu deklarācijas tieši šodien, 1. martā, sarunā ar Latvijas Radio aicināja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme. 

Ar šī rīta pieredzi ienākumu deklarācijas iesniegšanā dalījušies vairāki iedzīvotāji - kādam tas izdevies ātri un vienkārši, kādam ne tik ļoti.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu