Girgensona rezultatīva piespēle neglābj "Sabres" no zaudējuma NHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons sestdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, taču viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda cieta zaudējumu.

"Sabres" viesos ar rezultātu 2:5 (2:2, 0:2, 0:1) piekāpās Toronto "Maple Leafs" komandai, ciešot trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs.

Girgensons ar rezultatīvu piespēli atzīmējās spēles septītajā minūtē, kad pēc cīņas vārtu priekšā palīdzēja Džeisonam Pominvilam panākt 1:1. Pusotru minūti vēlāk Konors Šīrijs panāca 2:1 "Sabres" labā, bet tie izrādījās viesu pēdējie vārti šajā mačā.

Uzvarētājiem pa 1+2 savā kontā ierakstīja Mičs Mārners un Džons Tavaress.

Girgensons šajā mačā uz ledus pavadīja 15 minūtes un divas sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja četrus spēka paņēmienus, zaudēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Girgensons šosezon 58 spēles guvis trīs vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles, kā arī ticis pie negatīva lietderības koeficienta -9.

"Sabres" ar 68 punktiem 65 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas 11.vietā, no "play-off" zonas atpaliekot deviņus punktus, kamēr "Maple Leafs" ar 84 punktiem 65 cīņās šajā konferencē ir trešā.

Nākamo maču "Sabres" aizvadīs pirmdien, kad savā laukumā uzņems Edmontonas "Oilers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu