NHL apskatnieks: Merzļikins ir NHL vārtsargs

Vai latvietis kļūs par "Blue Jackets" pirmo numuru?
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Reuters/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) apskatnieks Rejs Feraro uzskata, ka Latvijas vārtsargs Elvis Merzliks jau tagad ir NHL vārtsargs, kā arī latvietim ir lielas iespējas kļūt par Kolumbusas "Blue Jackets" pirmo numuru, vēsta "TSN Spors". 

"Merzļikins ir 24 gadus vecs vārtsargs. Mēs viņu redzējām pagājušā gada pasaules čempionātā. Viņš jau tagad ir NHL vārtsargs. Uzskatu, kad Bobrovskis pametīs Kolumbusu, tad tieši Merzļikins kļūs par "Blue Jackets" pirmo numuru," atzinis Feraro.

Portāls Apollo jau ziņoja, ka Kolumbusas "Blue Jackets" no Ņūdžersijas "Devils" iemainījusi vārtsargu Kītu Kinkeidu, kurš varētu kļūt par vienu no Latvijas izlases pirmā vārtsarga Elvja Merzļikina konkurentiem. 

Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: no personiskā arhīva

Šosezon vairākkārt runāts, ka no "Blue Jackets" varētu tikt aizmainīts komandas pirmais vārtsargs Sergejs Bobrovskis, taču tas nenotika. Bobrovskis vasarā kļūs par neierobežoti brīvo aģentu, turklāt viņam neesot plāna karjeru turpināt "Blue Jackets" klubā.

 Pašlaik Šveicē spēlējošais Latvijas hokejists šajā vasarā varētu iekarot tieši NHL apcirkņus - vēl 2014.gadā viņu "Blue Jackets" draftēja ar 76.numuru.

24 gadus vecais Merzļikins šosezon 42 spēlēs vidēji savos vārtos ielaidis 2,45 ripas un kopumā atvairījis 92,03% metienu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu