Septītajā mēnesī un basām pēdām ziemas aukstumā - piedzērusies grūtniece sarīko jandāliņu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pudele un glāze sniegā; ilustratīvs foto.
Pudele un glāze sniegā; ilustratīvs foto. Foto: Evija Trifanova/LETA

Policijas darbā situācijas mēdz būt dažādas, un nesen Rīgas likumsargiem slimnīcas teritorijā nācies saskarties ar kādu piedzērušos grūtnieci, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Kādā darba dienas naktī Rīgas policisti devās uz Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcu, jo tur bija izcēlies konflikts starp kādu iereibušu sievieti un vīrieti.

"Dieva dēļ, piedodiet, es nezinu, ko darīt ar sievieti," notikuma vietā pastāstīja kāds vīrietis.

"Mēs viņu knapi iestūmām mašīnā. Viņa līdz jostasvietai kaila vārtījās pa sniegu, viņa ir stāvoklī un piedzērusies. Mēs ar viņu netiekam galā."

Policija aprunājās ar klātesošajiem un noskaidroja, ka "Volkswagen" salonā iesēdinātā sieviete ir septītajā grūtniecības mēnesī un pamatīgi piedzērusies, vēsta LNT raidījums.

Sievietes dzīvesbiedrs un pāris paziņas viņu ar varu aizveda uz slimnīcu. Mediķi gan nav varējuši uzņemt sievieti, jo viņa atteikusies no medicīniskās palīdzības.

Policisti paskaidroja, ka arī viņi pret sievietes gribu neko nevar iesākt. Taču sieviete basām pēdām aukstumā staigājusi apkārt mašīnai, tāpēc likumsargi nolēma izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu.

Mediķi grūtnieci apskatīja un nolēma hospitalizēt, lai pārbaudītu, vai bērnam viss kārtībā un sniegtu kādu palīdzību pašai sievietei, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu