Trīs Zodiaka zīmes - vīrieši, kuriem ir grūti kļūt par labiem vīriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilutratīvs attēls
Ilutratīvs attēls Foto: pexels.com

Astrologi norāda, ka iespējams izvairīties no dažādiem pārdzīvojumiem, ņemot vērā Zodiaka zīmju stiprās un vājās puses. Portāls "Fabiosa" vēsta astrologu viedokli par Zodiaka zīmēm - vīriešiem, kuriem grūti kļūt par labiem vīriem. 

Vēzis

Astrologi vēsta, ka no vīriešiem Vēžiem nebūtu jāgaida romantiskas īsziņas par to, cik viņš ir noilgojies un steidzas pie mīļotās. Ja viņš to nav darījis attiecību sākumposmā, tad ģimenes dzīvē to sagaidīt, visticamāk, nebūs lemts. Vēršot visu uzmanību uz savām darīšanām, tāds vīrietis visbiežāk aizmirsīs par visu un visiem, kas ir blakus. 

Skorpions

Apgādājot ģimeni ar visu nepieciešamo, karjeristi Skorpioni tādā veidā cenšas izrādīt savu mīlestību, otrajā plānā atstājot dvēseliskas sarunas. Turklāt, astrologi norāda, ka Skorpioni vēl vairāk noslēdzas sevī, ja redz, ka apkārtējo uzskati ir citādi. 

Strēlnieks

Strēlnieki visbiežāk ir pārāk aizņemti ar sevis pierādīšanu un tāpēc maz laika velta ģimenei. Viņus vilina draugi, ceļojumi, interesanti projekti - viss, kas nozīmē kustību. Taču mājas dzīve lielā mērā ir arī rutīna un pienākumi. 

Astrologi gan norāda, ka gadījumā, ja dzīvesbiedrs ir kāds no pieminētajām Zodiaka zīmēm, nav vērts skumt, jo mīlestība, maigums un pacietība spēj darīt brīnumus, spītējot zvaigžņu stāvoklim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu