Kautiņš Vecrīgā izvēršas par uzbrucēja atspārdīšanu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Aizvadītajā natktī vecpilsētā ap plkst. 3.00 izvietotās video kameras piefiksējušas plūkšanos divu kompāniju starpā, kas drīz vien izvērsusies krietni vien nopietnāk nekā sākumā varētu šķist, vēsta LNT raidījums "Degpunktā". 

Viens no kaušļiem nogrūsts uz bruģa, savukārt vairāki uzbrucēji ātri vien viņu, tā teikt, apstrādājuši, sperot, kur nu pagadās, tostarp – pa zemē gulošā galvu.

Policijas ierašanās brīdī sastapta viena no iesaistīto pusēm, taču drīz vien notikuma vietā atgriezusies arī otra kompānija un atklājies, ka it visi klātesošie šajā vakarā baudījuši grādīgos un ir acīmredzami iereibuši.

Vienā no bariņiem bijušie vietējie, savukārt otrā – pieci gados krietni jaunākie brašuļi – Uzbekistānas pilsoņi, kuri Latvijā dzīvo, mācās un strādā.

Tā kā abas konfliktā iesaistītās puses pēc ilgstošām pārrunām tomēr nomierinājušās un ne vienai, ne otrai pusei vairs nav bijušas krimināla rakstura pretenzijas par notikušo šajā situācijā, viss atrisināts uz vietas un video kameru piefiksētie karstgalvji vien nedaudz atvēsināti ar administratīvā pārkāpuma protokoliem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu