Bērnu apģērba zīmola "Rock and Mouse" jaunās kolekcijas prezentācija

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar košu modes skati, tiks prezentēta Latvijā radītā bērnu apģērba zīmola "Rock and Mouse" pavasara-vasaras 2019 kolekcija. 

Kolekcijas iedvesmas avots ir bērnu zinātkāre, tāpēc tai dots nosaukums "Mazie pētnieki". "Rock and Mouse" apģērbi ļauj bērniem brīvi kustēties, rotaļāties, un pārstāv ideju, ka praktiskam bērnu apģērbam nav jābūt garlaicīgam.

Bērnu apģērba zīmola "Rock and Mouse" jauno kolekciju ir iedvesmojusi bērnu neizsmeļamā zinātkāre un vēlme iepazīt pasauli.

Pavasarī mostoties dabai, ir tik daudz iespēju pētīt un izzināt, tāpēc auduma apdrukās izmantoti koši taureņi, kukaiņi, putni un vardes. Pavasara-vasaras kolekcijas auduma apdrukas ir radītas sadarbībā ar mākslinieci Kristīni Liepu. 

"Rock and Mouse" apģērba mērķis ir ļaut bērniem brīvi kustēties un rotaļāties.

Zīmola dizainere Ieva Trumpekoja uzsver, ka ņemot vērā, ka tas ir bērnu apģērbs, tam ir jābūt praktiskam, taču tas nenozīmē, ka tam ir jābūt vienmuļam un garlaicīgam. Radot apģērbu un apdrukas, piemeklējot audumus un piegrieztnes, liela uzmanība tiek pievērsta tam, lai bērniem apģērbs patiktu un lai viņi vēlētos to valkāt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu