Līdz pat sešām reizēm dienā. Austrālijā par priekšnieka "purkšķināšanu" darbinieks vēršas tiesā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Kāds darbinieks Austrālijā vērsies tiesā, apgalvodams, ka viņa bijušais priekšnieks regulāri uz viņu pirdis. Iepriekš tiesa atteicās šādu priekšnieka rīcību atzīt par sodāmu, tāpēc darbinieks iesniedzis apelāciju, vēsta raidorganizācija BBC.

Deivids Hingsts apgalvoja, ka viņa bijušais kolēģis Gregs Šorts mēdza "pacelt savu pēcpusi un palaist pirdienu" viņa virzienā līdz pat sešām reizēm dienā.

Savu bijušo darba devēju vīrietis iesūdzēja tiesā, pieprasot 1,8 miljonu Austrālijas dolāru (aptuveni 1,14 miljonu eiro) lielu kompensāciju.

56 gadus vecais Hingsts paziņoja, ka šāda apcelšana radīja viņam "lielu stresu".

"Es mēdzu sēdēt [...] un tad viņš ienāca manā kabinetā, kas bija mazs un bez logiem," aģentūrai "Associated Press" pastāstīja cietušais. 

"Parasti viņš, stāvot man aiz muguras, nopirdās un aizgāja prom."

Pirmajā tiesvedībā pērn apsūdzētais liecināja, ka neatceras sevi kādreiz nopiržamies Hingsta tuvumā, taču "varbūt to izdarīja vienu vai divas reizes". Viņš noliedza, ka mēģināja apcelt savu padoto.

Tikmēr Hingsts iesauca Šortu par Smirdulīti (Mr Stinky) un mēdza viņa virzienā smidzināt dezodorantu.

Cietušais apgalvo, ka pret viņu šādi izturējās, mēģinot viņu piespiest aiziet no darba. Viņš apgalvo, ka Šorts regulāri viņu kritizēja par viņa darba spējām, bieži zvanīja un saukāja par idiotu.

Vīrietis uzskata, ka iepriekš tiesa pret viņu nebija taisnīga. Taču pašreizējais tiesnesis Filips Prīsts uzslavēja iepriekšējā tiesneša darbu.

Lēmums lietā tiks pieņemts piektdien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu