Smagu traumu guvušajam "Trail Blazers" spēlētājam Nurkičam veikta operācija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jusufs Nurkičs
Jusufs Nurkičs Foto: Reuters/ScanPix

Baisu traumu guvušajam Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Portlendas "Trail Blazers" bosniešu centra spēlētājam Jusufam Nurkičam otrdien veikta sekmīga operācija, tomēr potenciālais atveseļošanās periods vēl nav zināms.

24 gadus vecais Nurkičs biedējošo traumu guva pirmdienas NBA regulārā čempionāta mačā savā laukumā pret Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets", kad otrajā pagarinājumā viņš, piezemējoties pēc lēciena, kājā lauza divus kaulus.

"Trail Blazers" šo maču uzvarēja ar 148:144 un garantēja vietu NBA izslēgšanas turnīrā, tomēr Nurkičam smagās traumas dēļ nāksies izlaist ilgu laiku.

"Sagaidām, ka Nurkičs pilnībā izveseļosies no gūtās traumas, bet pagaidām viņa rehabilitācijas laiku ir grūti noteikt," pēc sekmīgas operācijas paziņoja klubs.

Pirmdien pret "Nets" basketbolistiem Nurkičs aizvadīja lielisku maču, jo izcēlās ar 32 punktiem, 16 atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Pašlaik 24 gadus vecais bosnietis šajā sezonā 72 spēlēs vidēji guva 15,6 punktus, izcīnīja 10,4 atlēkušās bumbas un veica 3,2 rezultatīvas piespēles, aizvadot savas NBA karjeras labāko sezonu. Šajā līgā viņš pirmās trīs sezonas spēlēja Denveras "Nuggets" komandā, bet otro gadu bosnietis ir "Trail Blazers" sastāvā.

Portlendas vienība ar 46 uzvarām 73 spēlēs Rietumu konferencē ieņem trešo vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu