Ostapenko Čārlstonas WTA "Premier" turnīra pirmajā kārtā tiksies ar Lāšoni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko Čārlstonas WTA "Premier" sērijas turnīra pirmajā kārtā tiksies ar zviedrieti Juhannu Lāšoni, bet valsts pirmajai raketei Anastasijai Sevastovai pirmā kārta būs brīva.

Planētas 23.rakete Ostapenko šajā turnīrā izlikta ar desmito numuru un pirmajā kārtā tiksies ar Lāšoni, kura reitingā ir 79.pozīcijā.

Ostapenko Lāšoni uzvarējusi abās divās savstarpējās spēlēs. Latvijas tenisiste bija pārāka 2016.gadā Oklendā un gadu vēlāk Seulā, uzvarot pirmās kārtas mačos.

Lāšsone karjerā tikusi pie diviem WTA tituliem, 2015.gadā triumfējot dzimtajā Zviedrijā notiekošajā Bostades turnīrā, bet pērn tiekot pie trofejas Nirnbergā. Šosezon viņa uzvarējusi tikai vienā no astoņiem mačiem, kamēr Ostapenko uzvarējusi trīs no 11 cīņām.

Ostapenko aizpērn debitēja šajā turnīrā, sasniedzot finālu, kurā atzina krievietes Darjas Kasatkinas pārākumu. Savukārt pērn viņa Čārlstonā nespēlēja.

Otrajā kārtā šī mača uzvarētāja tiksies ar Šelbiju Rodžersu no ASV vai Jevgēņiju Rodinu no Krievijas. Šelbija rangā nav atrodama, bet Rodina ieņem 69.vietu.

Tikmēr Sevastova rangā ieņem 12.vietu, bet turnīrā izlikta ar ceturto numuru. Otrajā kārtā viņa tiksies ar amerikānieti Džesiku Pegulu (WTA 90.) vai krievieti Irinu Hromačovu (WTA 137.).

Sevastova turnīrā Čārlstonā spēles sesto reizi. Savu labāko rezultātu viņa sasniedza pērn, kad aizkļuva līdz pusfinālam, tādējādi liepājniecei šajā turnīrā būs jāaizstāv 185 WTA ranga punkti.

Sevastova šosezon WTA tūrē 14 spēlēs svinējusi septiņas uzvaras.

Jau ziņots, ka Maiami WTA "Premier" turnīrā Sevastova apstājās trešajā kārtā, bet Ostapenko zaudēja otrajā kārtā.

Ar turnīru Čārlstonā sāksies sezona uz māla kortiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu