Ērgļos avarējis VUGD auto; iedzīvotāji izsaka atbalstu "kūlas dzēsējiem" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Avarējusi VUGD auto Ērgļos.
Avarējusi VUGD auto Ērgļos. Foto: Foto no Facebook "DTP_Latvia"

Sestdien, 6. aprīlī, ceļā uz Ērgļiem kāds garāmbraucējs fiksējis satraucošus kadrus - avarējis Valsts ugunsdrošības un glābšanas (VUGD) auto, kas, iespējams, ir devies izsaukumā.

Vietnē "Facebook" ar foto ir dalījusies lapa "DTP_Latvia", kas publicē aculiecinieku informāciju par satiksmi, negadījumiem un pārkāpumiem uz ceļa. Aculiecinieks ir pieļāvis, ka ugunsdzēsēji, iespējams, ir devušies izsaukumā.

Sociālo tīklu lietotāji vietnē "Facebook" pie foto pievieno komentārus ar laba vēlējumiem cietušajiem ugunsdzēsējiem: "Sakarā ar kūlas dedzināšanas skaita pieaugumu, VUGD tā jau ir "darba pilnas rokas". Ceru, ka džekiem viss kārtībā!"

Ļaudis arī ironizē par vecajiem auto, ar ko vēl pārvietojoties VUGD glābēji: "Kāda tam nozīme Zil vai Ural, vienkārši žēl puišus, ka viņiem mūsdienās ar tādām fosīlijām jābrauc uz izsaukumiem."

Taču lielākajai daļai ir svarīgāka glābēju dzīvība un veselība:

"Dārgie un godājamie VUGD glābēji, ceru, ka jums viss kārtība un veselībai! Lai veicas!"

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu