Kalifornijā mazie pacienti var aizbraukt uz operāciju ar mazu mašīnīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilsutratīvs attēls.
Ilsutratīvs attēls. Foto: Pixabay

Kāda slimnīca Modesto pilsētā, Kalifornijas štatā, nākusi klajā ar inovatīvu veidu, kā nomierināt mazos pacientus pirms došanās uz operāciju. Tā vietā, lai ripotu uz operāciju telpu uz gultas, mazajiem ir iespēja aizripot pašiem mazākā Volkswagen "vabolītē" vai pat glaunā Mercedes Benz modelī, ziņo portāls "People".

Dakteri apgalvo, ka šī rotaļa lieliski noņem pirmsoperācijas stresu un uztraukumu, padarot šo procesu mazāk baisu. Šī ideja pieder operācijas māsai Kimberlijai Martinesai, kura rotaļu veidā atklājusi, ka šāda braukāšanās nomierina mazākos pacientus. 

"Bērni parasti nopriecājas, kad uzzina, ka uz operāciju varēs doties stilīgā mašīnītē un viņu bailes burtiski pagaist. Savukārt vecāki, redzot, ka viņu bērni jūtas priecīgi, paši var sajusties mazliet labāk," "People" atklāj slimnīcas pārstāvji.

Pašlaik slimnīcas autoparkā ir melna Mercedes markas mašīna, kā arī rozā Volkswagen "vabolīte". Abām mašīnām ir viena sēdvieta, kā arī mūzikas sistēma, kurā katrs mazais pacients var izvēlēties savu mīļāko dziesmu. Mašīnām ir arī funkcionējošas durvis un priekšējie, un aizmugurējie lukturi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu