Maksims Galkins atklāj intīmas detaļas par laulības dzīvi ar Allu Pugačovu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas humorists Maksims Galkins jaunākajā intervijā dalījās intīmās atklāsmēs par viņa un sievas, estrādes dīvas Allas Pugačovas dzīvi, pastāstot, ka tieši Pugačova dominē ģimenes dzīvē.

“Viņa, manuprāt, joprojām mani pārbauda. Bet uzticas. Es dzīvoju pilnā pārliecībā, ka panākumus guvu, vēl pirms satiku Allu. Un tam ir objektīvi apstiprinājumi. Bet tas nenozīmē, ka ar viņas ienākšanu manā dzīvē man nepaaugstinājās likmes," pastāstīja Galkins.

Viņš paskaidroja, ka nekad nav tiecies "būt aiz kāda" vai būt no kāda atkarīgs. "Es piedzimu ar tādu pašpietiekamības sajūtu, ka mans aktiera pašlepnums nemaz nevarēja iedomāties kaut ko vēl pazemojošāku kā "būt aiz Pugačovas".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

Humorists atklāja, ka viņam patīk ar Pugačovu doties uz dažādiem pasākumiem, taču tajos viņš vienmēr nonāk otrajā plānā. “Kad Alla ienāk – viņa ir šīs telpas karaliene. Mani tas apmierina. Kas attiecas uz skatuvi, salīdzinājumā ar Pugačovu neviens mūsu rindās tik dižens nav piedzimis. Tāda Pugačova ir viena.”

Pēc mākslinieka vārdiem, viņš ar sievu gandrīz nestrīdas. Konflikti abu starpā izceļas reti; vienu Galkins atminas 2002. gadā, kad pāris nerunāja pus dienu.

“Viņa droši vien ir galvenā. Bet šeit es sāku šaubīties. Ar gudru sievieti jau nekad nesapratīsi! Kad pie mums atnāk ciemiņi, Alla man tikai māj ar galvu un vienmēr uzsver, ka es esmu mājas saimnieks.” pastāstīja Galkins.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu