Tuvinieki meklē bezvēsts pazudušo Jāni Kauliņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pazudušais Jānis Kauliņš
Pazudušais Jānis Kauliņš Foto: facebook.com/bezvests.lv

Kopš 26. marta Nīderlandē ir pazudis Jānis Kauliņš - 43 gadus vecs vīrietis no Latvijas. Viņš esot devies uz Amsterdamu, vēsta pazudušo cilvēku meklēšanas organizācija "Bezvests.lv".

Organizācijai ir zināms, ka Jānis Kauliņš devās uz Amsterdamu uz trijām dienām, palikt ilgāk viņš nebija plānojis, jo Rīgā viņam bija jāatgriežas darbā.

Pēdējo reizi ir manīts sociālajos tīklos plkst. 03:00 naktī, 2019. gada 26. martā, lidostā Rīgā. Pēc tam nekādu ziņu par viņu vairs nav bijis.

Pazīmes: augums 180 cm, svars 75 kg. Matu griezums: gar ausīm ir īsi noskūti mati un aizmugurē mati ir atstāti gari, kas bieži ir saņemti kopā ar matu gumiju.

Bija ģērbies brūnā ādas jakā, zilās džinsu biksēs, pelēkā adītā džemperī. Galvā brūngani-pelēka cepurīte. Īpaša pazīme – gara bārda.

Līdzi bija telefons, planšetdators, zaļa mugursoma, kurā bija guļammaiss. Uz mugursomas ir uzraksti: "1 kiss = 5 eur" un spēļu manta ar ķiveri galvā.

"Bezvests.lv" acina ikvienu, kurš ir redzējis pazudušo vīrieti vai kaut ko zina par viņa atrašanās vietu, sazināties ar policiju pa tālruņa numuru 110 vai "Bezvests.lv" pa tālruņa numuru 22 084 084.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu