Divi varonīgi vīrieši Ķekavā novērš ugunsgrēku daudzdzīvokļu mājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/EPA/Scanpix

Pirmdien, 8. aprīlī, Ķekavā daudzdzīvokļu mājā kādi būvfirmas darbinieki remontdarbu laikā pamanījuši ugunsgrēku. Vīrieši pašaizliedzīgi, riskējot ar savām dzīvībām, devušies dzēst liesmojošo dzīvokli, vēstīts raidījumā "Degpunktā".

Veicot remontdarbus iekšpagalmā, vīri pamanījuši melnus dūmus, kas nāca no piektā stāva loga. Vīrieši nometuši darba instrumentus un steigušies palīgā, vēstīts "Degpunktā".

Kādai mājas iedzīvotājai būtu lielas sirdssāpes, ja mājas mīluļu dzīvības nepasargātu drosmīgi līdzcilvēki, proti, Mārtiņš un Roberts. Virtuvē esot atrasti sievietes mājdzīvnieki – pieci kaķi, kuri veiksmīgi izglābti. 

Kamēr Mārtiņš ar Robertu cīnījušies ar liesmām dzīvoklī, divi kaimiņi ar spaiņiem piegādājuši viņiem ūdeni.

Ugunsgrēka perēklis atradies viesistabā, dedzis televizors un grāmatu skapis. Telpa bijusi piepildīta ar dūmiem, paelpot bijis gandrīz neiespējami.

Pēc dažām minūtēm notikuma vietā atbraukusi pašvaldības policijas ekipāža un dzēšanas darbi noritējuši ar vēl divu vīru papildspēku.

Kad adresē ierādušās ugunsdzēsēju autocisternas, uguns jau gandrīz bija likvidēta, ziņots raidījumā.

Strādnieki savu drosmīgo rīcību par varoņdarbu nesaucot un uzskatot, kā tā darītu ikviens, vēstīts "Degpunktā".

Visticamāk, ugunsgrēkā pie vainas bija televizors.

Dzīvoklī esot bijis dūmu detektors. Diemžēl tas līdzot tikai reizēs, kad saimnieki vai paši tuvākie kaimiņi, kas to var sadzirdēt, atrodas mājās, informējis "Degpunktā".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu