Kivičs atklāti par to, kādēļ viņam zudusi mīlestība pret sievu Madaru (11)

Ekskluzīvi Apollo
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis Andris Kivičs šobrīd ir attiecībās ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, taču vēl nav oficiāli šķirta viņa un Madaras Kivičas laulība. Tagad intervijā "Apollo" Kivičs atklāja, kādas šobrīd ir viņa attiecības ar Madaru, neslēpjot citus faktus par abu laulību. 

Kiviču pāra laulībā nāca pasaulē divas meitas, kuras šobrīd ir palikušas dzīvot pie mammas. Tieši alimentu apjoms bērniem esot tas, kas joprojām liedz mūziķim izšķirties no Madaras.

"Man ar to pārāk viegli neiet, jo ir jāvienojas par uzturlīdzekļu apjomu, jāraksta tiesai iesniegums, jāpanāk vienošanās... Bet, starp citu, viss iet uz labo pusi, jo mēs beidzot normāli izrunājāmies ar Madaru pa telefonu," paziņoja Kivičs.

Mūziķis iepriekš paziņoja, ka starp viņu un Madaru attiecību problēmas sākušās jau pērnā gada sākumā, savukārt Madara šīs baumas noliedza, apgalvojot, ka abu laulība sašķobījusies tikai priekšvēlēšanu laikā. Kivičs gan tomēr paliek pie sava - šajā situācijā melojot Madara. "Muļķības! Mums pat vairāk nekā gadu bija problēmas. Kad vienā strīdā viņa man šo to pateica, es to nespēju piedot, un man jau sen viņai negribējās pieskarties, skūpstīt."

"Kad ir bērni, cilvēki pārstāj skatīties viens uz otru. Viņi skatās uz sīkajiem, nepievēršot viens otram uzmanību. Dzīvo tikai bērniem, visas sarunas ir par bērniem. Viņi vairs nelūkojas viens otram acīs un tā var nodzīvot gadiem. Es to negribēju darīt," to, kas tieši izdzēsis viņa mīlestību pret Madaru, skaidroja Kivičs.

Vaicāts, ko tad darīt tiem pāriem, kuriem ir daudzi bērni, un vai tiešām vienīgā iespēja ir šķirties un meklēt attiecības ar kādu, ar kuru bērni nav radīti, Kivičs apdomājas. "Laikam jau nē, mums vienkārši nebija mīlestība. Mums ar Madaru kādu laiku sapasēja, jo es viņai biju fātera vietā. Attiecības kā tēvam ar meitu. Es viņai daudz ko iemācīju, stāstīju, kādas drēbes ar ko labāk iet. Stāstīju par vīniem, par dzīvi. Bet tā mīlestība laikam nebija... Bet ar Lieni mēs zinām, ka viss ir pa īstam, jo esam tādiem dzīves pārbaudījumiem izgājuši cauri."

Kivičs intervijā komentēja arī Madaras divdomīgo pirmā aprīļa joku par to, ka viņa teikusi jāvārdu ASV dzīvojošajam režisoram Mikam Ozoliņam. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

"Man ir aizdoma, ka starp viņiem abiem kaut kas reāli tur veidojas un viņiem patiešām ir attiecības. Tas nebija nekāds aprīļa joks, cik es zinu. Bet es baigi nekomentēšu Madaras dzīvi, jo īsti nezinu. No mūsu telefonsarunas sapratu, ka kaut kas tur veidojas," tā mūziķis. 

Kivičs iepriekš atklāja, ka ir krāpis Madaru, taču tagad skaidroja, ka to neuzskata par normu. Tāpat mūziķis atzina, ka ar Madaru nav apsvēris apmeklēt pāru terapija vien tā iemesla dēļ, ka pret viņu nav jutis mīlestību. 

"Pēc dabas neesmu krāpējs. Ja mums ir viss forši, skaisti un labi, es to nekad nedarīšu. Bet ja jūtu, ka ir viss, ka nekas vairs nebūs... Tad viss - jārīkojas tā, kā gribas," teic mūziķis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu