No vasaras uz ziemu vienas dienas laikā - Kolorado piedzīvo strauju laikapstākļu maiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter/ gubatron

Pavasarim raksturīgi mainīgi laikapstākļi, taču visbiežāk tās ir nelielas gaisa temperatūras svārstības. Šīs nedēļas ietvaros ASV Kolorādo štata iedzīvotāji piedzīvoja pavisam neparedzamas pārmaiņas, vēsta portāls "CNN".

Otrdien, 9. aprīlī, Kolorādo iedzīvotāji priecājās par pavasari un vasarīgo laiku - temperatūras stabiņš ziņoja, ka ārā ir aptuveni 24 grādus silts.

Iepriekš tika ziņots, ka nākamajā dienā gaidāma sniega vētra, taču tam neviens neticēja. Tomēr pavasaris nudien ir neparedzams, un jau pēc 24 stundām Kolorādo zemi klāja sniegs.

Sniega vētras dēļ tika atcelti vairāki simti lidojumu un sliktas redzamības dēļ slēgti vairāki ceļi. Nacionālais metereoloģiskais centrs izteica cerību, ka šī ir pēdējā sniega vētra, par ko viņiem būs jāziņo šajā pavasarī, un brīdināja cilvēkus uzmanīties no upju applūšanas brīdī, kad sniegs nokusīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu