Trīs draugu kompānijas pasēdēšana izvēršas par slepkavības mēģinājumu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Valsts policija (VP) Rīgā, Pārdaugavā, aizturējusi kādu vīrieti par savas paziņas slepkavības mēģinājumu alkohola lietošanas laikā, informē VP.

Pagājušajās nedēļas nogalē Mūkupurvā trīs draugu kompānija dārza mājiņā izklaidējusies un lietojusi alkoholiskos dzērienus.

Starp diviem vīriešiem izcēlies savstarpējs konflikts, kura laikā viens no viņiem ar nazi iedūris otram mugurā un kaklā, kā arī ar nazi ieskrāpējis pierē trešajam draugam.

Konflikta laikā cietis arī pats ļaundaris, iegriežot sev rokā.

Uz notikuma vietu nekavējoties izsaukti mediķi, kuri savukārt par notikušo informējuši VP.

Policija turpat nozieguma vietā aizturējusi iespējamo vainīgo vīrieti. 1977. gadā dzimušais jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziegumiem.

Policijā sākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu. Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu no pieciem līdz 20 gadiem.

Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus, bet patlaban likumsargu rīcībā esošā informācija liecina, ka konflikts starp vīriešiem noticis pudeles dēļ.

Tiesa aizturētajam vīrietim kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu