Otrdienas horoskops: 7. maijs (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Govs ganībās.
Govs ganībās. Foto: Zane Bitere/LETA

Horoskops otrdienai, 7. maijam. 

AUNS Ne viss, notiekošā apmierinās tevi, taču nāksies vien samierināties ar situāciju, jo šobrīd maz ko spēsi ietekmēt. Šis ir piemērots brīdis, lai pievērstos dažādiem plānošanas darbiem, organizatoriskām lietām.

VĒRSIS Panākumi tiešā veidā būs atkarīgi no tā, cik veiksmīgi spēsi sabalansēt laiku starp mājas dzīvi un darba jomu. Attiecībās ar kolēģiem centies būt atsaucīgāks, neatteikt palīdzību, ja kāds tev to lūdz.

DVĪŅI Tieksies pēc lielākas brīvības savā rīcībā. Tev būs nepieņemama situācija, ja priekšnieks nemitīgi skatās pār plecu un komandē, kas ir jādara. Šodien jāievēro dubulta piesardzība finansiālajos darījumos.

VĒZIS Šodien gaismā var nākt nesen pieļautās kļūdas vai nepaveiktie darbi. Ja būsi bijis priekšzīmīgs, tad šobrīd baudīsi augstākstāvošo atzinību, novērtējumu. Saskarsmē ar laulāto sapratīsies no pusvārda.

LAUVA Neatlaidīgi virzīsi uz priekšu profesionālos jautājumus, savā rīcībā būsi izlēmīgs un mērķtiecīgs. Tu neapzināti ieņemsi komandas līdera lomu, pratīsi vadīt, organizēt ne tikai savu, bet arī kolēģu darbus.

JAUNAVA Daudz laika veltīsi ikdienišķu, saimniecisku jautājumu kārtošanai. Attiecībās ar apkārtējiem var rasties nesaprašanās dēļ atšķirīgās attieksmes pret naudas lietām.

SVARI Kļūsi patiesi ziņkārīgs. Vēlēsies apgūt jaunas zināšanas, uzklausīt amata brāļu pieredzi. Pateicoties savam enerģiskumam un neatlaidībai, iegūsi ne tikai kāroto informāciju, bet arī jaunus, interesantus paziņas.

SKORPIONS Būsi patiesi noslēgts, nevēlēsies laist sev klāt apkārtējos, uzticēt tiem savus nākotnes plānus, pārdzīvojumus. Taču rēķinies, ka ilgāku laiku pavadot vienatnē, tevi var pārņemt grūtsirdība, nomāktums.

STRĒLNIEKS Daudz ko noteiks spēja pieņemt kompromisa lēmumus, kā arī veiksmīga komunikācija ar priekšniecību, sadarbības partneriem. Zvaigznes šobrīd iesaka atturēties no jaunu saistību uzņemšanās.

MEŽĀZIS Tevi aizraus biznesa pasaules norises. Zīmīga diena Mežāžiem, kuri paši ir uzņēmēji vai arī tuvākajā nākotnē plāno par tādiem kļūt. Vakarā aktīvi pievērsīsies mājas dzīves norisēm.

ŪDENSVĪRS Šobrīd lieti noderēs tev piemītošās analītiskās dotības un nestandarta domu gājiens. Nekautrējies izmantot jaunas metodes ikdienišķo problēmu risināšanai, jo tās var dot necerēti labus rezultātus.

ZIVIS Jo objektīvāk novērtēsi sevi un apkārtējos, jo mazāk sarežģījumus piedzīvosi. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam, risinot materiālas dabas jautājumus. Svarīgas pārrunas, labāk veikt dienas pirmajā pusē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu