Video: Igaunijas pārstāvis sašutis par Eirovīzijas balsojuma rezultātiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

18. maija vakarā Telavivā noslēdzās 64. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā uzvaras laurus plūca Nīderlandes pārstāvis. Latvijas kaimiņvalsts Igaunijas pārstāvis Viktors Krons ierindojās 19. vietā, pēc konkursa žurnālistiem sniedzot komentārus par šādu rezultātu.

Intervijā Viktors Krons atzina, ka uzstāšanās izdevusies kā iecerēts, taču viņš ir šokā un apbēdināts par to, ka ierindojies tik zemu – mūziķis ir bijis pārliecināts, ka ieņems kādu no vietām desmitniekā.

Tā kā Krons pats ir zviedrs, viņš cerējis uz lielu atbalstu tieši no Zviedrijas faniem, taču tie Igaunijai nav devuši nevienu balsi.

“Esmu ļoti vīlies,” lakonisks bija Krons.

Kā iemeslu tik zemam vērtējumam viņš minēja arī to, ko uzstāšanās laikā kamera fiksēja operatoru, kurš kopā ar viņu atradās uz skatuves un nebija paredzēts pamanīšanai TV ekrānu skatītājiem, sakot, ka šādi izdarīts darbs nav profesionāls.

Vaicāts, kura uzstāšanās esot bijusi labāka – viņai vai Madonnas, Krons atjokoja, ka tobrīd, kad dziedājusi pasaulslavenā popzvaigzne, viņš ir bijis tualetē, tāpēc neko daudz no viņas priekšnesuma nav redzējis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu