Nelielā Rīgas veikaliņā uzdarbojas piena produktu zaglis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Kādā Rīgas veikala videnovērošanas kameras pieķērušas vīrietis, kurš zadzis pārtikas produktus. Zaglis esot bijis tik mierīgs, ka veikala pārdevēja zādzību nemaz neesot pamanījusi, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Garnadzis bijis tik uzmanīgs, ka zādzība konstatēta vien tad, kad plauktā konsatēts iztrūkums. Lai arī zaglis veikalā pavadīja ilgu laiku, viņš uzvedās ļoti uzmanīgi un izmantoja situāciju, kad kāds veikala klients pagrieza pret viņu muguru.

Garnadzis jakas oderē noslēpa kausēta siera paciņas. Pārbaudījis situāciju un konstatējis, ka neviens to nav pamanījis, turpināja tukšot piena produktu plauktu.

Kā vēsta raidījums "Degpunktā", šis zaglis šajā pašā veikalā viesojies jau iepriekš.

Kad produktu plauktā tika fiksēts iztrūkums un pārbaudītas videonovērošanas kameras, veikala darbinieki izsaukuši policiju. Likumsargi apņēmušies atrasts vīrieti, bet veikala vadītājs likumsargiem neuzticas.

"Zādzības notiek katru dienu, visas nav iespējams piefiksēt. Apjomīgākās mēs cenšamies piefiksēt un rakstām iesniegumu policijā… Šie iesniegumi netiek pienācīgi izskatīti, un personas netiek atrastas," atklāj veikala vadītājs Kristaps.

Populārākie produkti, kas tiek zagti ir šokolāde, kafija, olīveļļa un sviests, jo šādas preces par zemāku cenu var nopārdot tālāk, vēsta raidījums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu