"Viņš viņu sit gandrīz līdz nāvei!" Policija Sarkandaugavā risina ģimenes konfliktu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdien, 9. jūnija vakarā, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) patruļa saņēmusi izsaukumu uz kādu namu Sarkandaugavā - tur bijis nepieciešams risināt ģimenes konfliktu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Nakts vidū vienā no Sarkandaugavas šķērsielām policija devusies palīgā kādam iereibušam kungam, kurš sūdzējies, ka viņa mājvietā notiekot skandāls - tur lietā tiek liktas arī dūres.

"Manu māti visu laiku piekauj patēvs, bijušais cietumnieks.

Viņš viņu sit gandrīz līdz nāvei.

Šobrīd nelaiž mani mājās. Viņš ir atņēmis kredītkartes, gan mātei, gan tēvam," stāstīja vīrietis.

Aiz durvīm bija dzirdams konflikts un sievietes raudas. Policisti centās vest sarunas par durvju atvēršanu, taču bez rezultāta, tāpēc tika izsaukti gan mediķi, gan ugunsdzēsēji.

Glābēji ar lauzni atvēruši durvis un iegājuši miteklī. Agresīvais vīrietis nekavējoties saslēgts roku dzelžos un dzīvoklī iebrāzušies arī mediķi, taču drīz vien noskaidrojies, ka raudošajai sievietei nekādas dzīvības briesmas nedraud.

Neskatoties uz to, likuma sargi pieņēmuši cietušās pieteikumu par uzbrukumu un jau grasījušies varmāku nogādāt iecirknī, kad arī pašam uzbrucējam pēkšņi kļuvis slikti.

Uz notikuma vietu vēlreiz izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, kas, apskatot vīrieti, nolēmusi to hospitalizēt. Līdz ar to nonākšana aiz restēm izpalika.

Ņemot vērā vakarā konstatēto, likumsargi par šo ģimeni, tās sadzīvi un strīdiem ziņos arī kolēģiem no Valsts policijas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu