Lielbritānijas pedofils maksājis kādai mātei, lai redzētu kā nepilngadīgas meitas tiek pakļautas seksuālai vardarbībai (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Lielbritānijā pedofils kādai Filipīnās dzīvojošai mātei maksājis 25 sterliņu mārciņas jeb aptuveni 28 eiro, lai paskatītos kā 10 un 15 gadus vecas sievietes meitas tiek pakļautas seksuālai vardarbībai, vēsta britu medijs "The Mirror".

66 gadus vecais Naidžels Berčs divu meitu mātei samaksāja par to, lai paskatītos tiešraides video, kā divas nepilngadīgas meitenes tiek izvarotas kameras priekšā.

Nosacījums paredzēja, ka izvarošanu jāveic nepilngadīgo meiteņu brālēniem, kuri bija vecumā no 12- 15 gadiem.

Pats pedofils vairākas reizes noliedza savu vainu un apgalvoja, ka veicis maksājumus, lai palīdzētu tikko iepazītai sievietei internetā izkļūt no seksa verdzības.

Izmeklēšanas procesā tika konstatēts, ka vīrieša datorā atrodas aptuveni 8 gadu vecu bērnu seksuāla rakstura fotogrāfijas un viņš ir veicis aptuveni 172 aizdomīgus maksājumus.

Savukārt "Skype" sarakstēs tika konstatēts, ka 66 gadus vecais vīrietis organizēja dažāda rakstura video tiešraides, kurās pret bērniem un sievietēm tika veikta vardarbība.

Vīrietis pēc vairkākkārtējām pratināšanām atzinās, ka internetā "finansēja" seksuāla rakstura video tiešraides un nodarbojās ar masturbāciju skatoties uz bērniem.

Par nodarīto pedofilam tika piespriests divu gadu un astoņu mēnešu cietumsods. Kad Naidžels tiks atbrīvots, viņam tiks piešķirts mūža statuss, kas noteiks, ka viņš ir seksuāls noziedzinieks.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu