Anglijā kaisles mākts tēvs nonāvē savu deviņas nedēļas veco dēlu. Pēc pieciem gadiem vecāki saņem sodu par noziegumu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pixabay.com

Anglijas pilsētā Brentvudā, kas atrodas netālu no Londonas, piektdien, 21. jūnijā, sodu saņēma pāris, kas pirms pieciem gadiem cietsirdīgi nonāvējuši savu dēlu.  Jaundzimušais nebija iemidzis, tāpēc dzīvesbiedri neesot varējuši nodoties gultas priekiem - tas vīrieti ļoti saniknojis, vēsta britu ziņu portāls "Mirror".

26 gadus vecais Lūks Morgans un 22 gadus vecā Emma Kola šodien tika atzīti par vainīgiem vien deviņas nedēļas vecā Tailera Morgana nāvē. Uz jaundzimušā mirstīgajām atliekām tika atrastas koduma vietas, kā arī bērnam bija salauztas ribas.

2014. gada 29 aprīlī, dažas stundas pirms šausminošās slepkavības kaimiņi dzirdējuši, kā jaunie vecāki strīdējušies par finansēm, kā arī liela bļaušana no Lūka puses, ka viņš gribot nodarboties ar seksu ar Emmu, ko sieviete atraida, jo mazais Tailers vēl bijis nomodā.

Neatliekamā palīdzība uz nežēlīgā pāra dzīvokli ieradās plkst. 2.42 naktī, kur atrada bērniņu, kurš vairs neelpo. Lūks Morgans mediķiem apgalvojis, ka zvanījis mirklī, kad noskūpstījis dēla pieri un sapratis, ka tā ir netipiski vēsa.

Tailers tika aizvests uz Eseksas hercogistes tuvāko slimnīcu Valsallas muižā, kur oficiāli tika paziņots par jaundzimušā nāvi un veikta ekspertīze. Bērnam tika konstatēti tādi ievainojumi, kā sasitumi abās sejas pusēs, lauzts deguns, lauztas trīs ribas un koduma pēdas uz puisīša labās rokas.

Pāris noliedza, ka viņi būtu saistīti ar dēla nāvi. Viņi tika atbrīvoti no apsūdzības par nogalināšanu, bet turēti aizdomās par līdzdalību slepkavībā.

Tiesāšanās ilga piecus gadus. Tikai 2019. gada 21. jūnijā mirušā bērniņa tēvs saņēma sodu ar brīvības atņemšanu uz astoņiem gadiem, bet viņa dzīvesbiedre Emma - piecus gadus apcietinājumā.

Tiesnesis Maikls Čambers tiesas sēdē teica: "Viens no jums apzināti noslepkavoja bērnu, kamēr otrs zināja par notiekošo, bet neko nedarīja, lai viņu glābtu."

Tiesnesis bilda, ka arī pēc ekspertīzes rezultātiem Lūks ir atbildīgs par koduma pēdām uz Tailera rokas.

Prokurors Endrū Smits sacīja, ka "Lūks Morgans bija dusmīgs savas dzimumtieksmes dēļ, jo viņs nevarēja nodarboties ar seksu ar Kolas jaunkundzi, kamēr bērniņš bija nomodā."

"Diena, kad zaudējām Taileru bija briesmīgākā diena, kāda piedzīvota," uzsvēra mirušā puisīša vecvecāki, "nezināšana kā un kāpēc viņš mira, to tikai pasliktināja!"

"Tikai pēc pieciem gadiem mēs uzzinām atbildes par notikušo traģēdiju. Mūsu ģimene bija sašķelta visu šo laiku, nu mēs zinām, kā ar šo sadzīvot tālāk," atklāj vecvecāki.

Galvenā lietas detektīve Viktorija Dovlinga no Stafordas policijas lietu definē kā traģisku un ļoti nomācošu.

"Šī bija ļoti sarežģīta un nomācoša lieta, mēs esam pateicīgi kaimiņiem, kas bija gatavi liecināt par traģiskās nakts notikumiem."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu