Britu tūristes Izraēlā atklāj, ka solītā viesnīca ar skatu ir pamests grausts (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Lielbritānijas pilsones ieradušās uz "Eirovīzijas" dziesmu konkursu, taču rezervētās viesnīcas vietā konstatējušas vecu, brūkošu graustu, vēsta portāls "Daily Mail".

Māte un meita rezervējušas numuriņu Telavivā jau labu laiku pirms ierašanās Izraēlā. Viesnīca tām iepatikusies labās atrašanās vietas dēļ, bildēs bijis redzams, ka numuriņam ir vairākas vannasistabas, platekrāna televizors un skaists skats uz jūru. Sievietes par nakti samaksājušas 120 sterliņu mārciņas.

Realitāte, diemžēl, esot bijusi pavisam citāda - kad ceļinieces ieradušās savā galamērķī, to priekšā atradusies pamesta ēka ar izsistiem logiem un kāpnēm "uz nekurieni". "Tā viennozīmīgi nebija pludmales viesnīca, kuru bijām gaidījušas," portālam atklājusi vecākā no ceļotājām. Viņa piebildusi, ka uzskata, ka viesnīcu rezervēšanas vietnei "Booking" būtu jāpārbauda īpašumi, kurus tā piedāvā.

Sievietes vērsušās pēc palīdzības blakusesošajā pieczvaigžņu viesnīcā, kuras administrators sašutušajām dāmām atklājis, ka tā nav pirmā šāda veida krāpniecības vieta. Viņš sievietēm palīdzējis atrast jaunas naktsmājas, kas "Eirovīzijas" dēļ ir bijis samērā izaicinošs uzdevums. 

Viesnīcu rezervēšanas vietne galu galā apmaksājusi sievietēm gan jaunās mājvietas izmaksas, gan transporta un citus izdevumus.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu