"Vienmēr esmu vēlējusies suni, tomēr man tāda nebūs." Kristīne Virsnīte dalās emocionālās pārdomās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte savā "Instagram" kontā publicējusi emocionālas pārdomas par četrkājainajiem draugiem - sieviete norāda, ka suņa ienākšanai ģimenē jābūt pārdomātam un atbildīgam solim, jo suns ir kā vēl viens bērns.

"Mūsu vecais Džonis. Kad Ame piedzima un pirmajā mūsu kopīgajā vasarā braucām uz laukiem, Džonim radās uzdevums - viņš to sargāja, neatkāpjoties no ratiņiem ne mirkli. Starp Ami un Džoni joprojām ir ļoti cieša saikne, viņš Ami mīl vairāk par visiem.

Vakar ar meitu kino noskatījāmies filmu "Suņa ceļojums", pieraudāju visu zāli, patiesībā zāle pludoja, jo raudāja visi.

Iet uz kino ir viens legāls veids kā paraudāt un es to mēdzu izmantot, taču, skatoties šo filmu sapratu, ka vienmēr esmu vēlējusies suni, tomēr apzinos, ka man tāda nebūs. Es neesmu gatava trešajam bērnam, tieši tik nopietni uztveru suņa ienākšanu ģimenē. Redz, pie reizes atbildēju uz jautājumu, kuru mēdzat reizēm uzdot - nē, trešo bērnu es negribu, nav manī tādas kapacitātes, lai izaudzinātu vēl vienu bērnu, man jau divi ir un reizēm manis nepietiek pat pašai sev. Turklāt mūsu dzīvesveids ir absolūti neprognozējams - mostamies Rīgā, taču pēkšņi varam iet gulēt Gruzijā vai kaut kur Marokā un man tas patīk, tā brīvības sajūta, ka neesi piesiets. Lai gan varbūt tās ir tikai atrunas?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu