Igaunijā veikta vērienīga trīs gadus veca bērna meklēšana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mežs. Ilustratīvs attēls.
Mežs. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Trešdien, 3. jūnijā, Igaunijā vairāk nekā 60 policisti un brīvprātīgie piedalījās vērienīgā trīs gadus veca bērna meklēšanā. Aptuveni 19 stundu garā meklēšanas operācija noslēgusies veiksmīgi, vēsta Postimees.

Trešdien ap plkst. 17.30 policija saņēma izsaukumu par pazudušu bērnu, kurš kopā ar ģimenes locekli devies pastaigā pa mežu, bet nozudis.

Netālu no pazušanas vietas atradusies arī ūdenstilpne, tāpēc policija lēma uz izsaukumu reaģēt ar vairākiem papildspēkiem, tai skaitā arī brīvprātīgajiem.

Pēc policijas pārstāvja stāstītā, meklētājiem pievienojušies arī vietējie mednieki un brīvprātīgie ar kvadracikliem. Bērna meklēšanai gatavojušies arī policisti, kuri atradušies atvaļinājumā, tāpat tika iesaistīti arī dienesta suņi un sagatavots helikopters.

Trīs gadus veco bērnu meklēja aptuveni 19 stundas. Mazo zēnu atrada vietējie iedzīvotāji.

"Bērna pastaigājās apmēram pusotra kilometra attālumā no savas mājās. Par laimi, ar viņu viss bija kārtībā un viņš bija tikai nedaudz nobijies. Policisti viņam uzdāvināja plīša lācīti un nogādāja pie vecākiem," stāsta policijas pārstāvis.

Igaunijas policijas pārstāvis atgādina, ka dodoties uz mežu, vienmēr jāņem līdzi uzlādēts telefons un jāģerbjas krāsainās, pamanāmās drēbēs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu