Pļavniekos, bēgot no likumsargiem, iereibušai sievietei no ratiem izkrīt bērns (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bērnu ratiņi. Ilustratīvs attēls
Bērnu ratiņi. Ilustratīvs attēls Foto: pixabay.com

Pļavniekos, Salnas ielā policisti sastapušies ar sievieti, kura devusies uz iedzeršanu, ņemot līdzi savu atvasi. Viņa metusies bēgt no policistiem un izgāzusi no ratiem savu bērniņu, atklāj raidījums "Degpunktā".

Kāda bērna māmiņa uzdzīvojusi kopā ar bariņu vietējo iedzīvotāju, kādas daudzdzīvokļu mājas galā, tukšojot grādīgās dziras, kamēr bērns dusējis ratiņos turpat līdzās, atklāj raidījums.

Lai arī policisti šo situāciju centušies atrisināt mierīgā gaisotnē, apreibusī māmiņa vairākkārt centusies aizlaisties no notikuma vietas, līdz kādā mirklī, cenšoties strauji pagriezt bērnu ratus,

viņa negaidīti zaudējusi līdzsvaru un bērns izkritis no ratiņiem.

Tā kā pēc šī pavērsiena gan māte, gan vēl neizklīdušie ballētāji sacēluši pamatīgu brēku, inspektori lūguši papildspēku palīdzību, un drīz vien notikuma vietā ieradušās vēl divas policijas ekipāžas, vēsta raidījums.

Bērns nonācis mediķu rokās. Par laimi, kritiens bija izrādījies veiksmīgs un bērnam nekas nekaitēja.

Kad bērns bija nonācis drošā vietā, likumsargi iecirknī nogādājuši apreibušo māti, kā arī kaislīgāko viņas tiesību aizstāvi, kurš notikuma vietā traucējis policistu darbu, atklāj raidījums.

Mātei, kuras izelpā konstatētas vairāk nekā 2,5 promiles, piemērots naudas sods par atrašanos sabiedriskā vietā tādā reibumā, kas aizskar cilvēka cieņu, kā arī ierosināta lieta par bērna aprūpes tiesību nepildīšanu, kas tālāk nonāks jau bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļā, savukārt enerģiskajam aizstāvim piešķirts soda protokols par sīko huligānismu un piemērots 100 eiro naudas sods.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu