Jauna informācija par baiso modeles slepkavību Maskavā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Krievijas mediji noskaidrojuši detaļas par modeles un blogeres Jekaterinas Karaglanovas slepkavību, kuras sakropļotais ķermenis vien mežģīņu zeķturos tika atrasts koferī Maskavas rietumos, ziņo medijs "TopNews".

Sievietes kaklā un krūtīs bija divas durtas brūces, un mugurā viņai bija tikai mežģīņu prievītes ap kājām. Kā atzina ieradusies policija, slepkavība notikusi piektdien, 26. jūlijā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kati K. ??‍♀️ (@katti_loves_life) on

24 gadus vecās blogeres slepkavībā aizdomās tiek turēts viņas draugs, kurš jau esot izbraucis no Krievijas. Skatoties novērošanas kameras daudzīvokļu mājā, kur mitinājās Jekaterina, viņš piektdien esot apmeklējis jaunās sievietes dzīvokli. Jaunais vīrietis ir veiksmīgs biznesmenis.

Blogere savu īrēto dzīvokli Maskavā izmantojusi kā tikšanās vietu ar saviem draugiem, neskatoties uz pastāvīgu jaunieša klātbūtni, kurš viņu pilnībā nodrošinājis. 

Avoti norāda, ka Katrīna kļuva par mīļāko daudz vecāka gadagājuma vīrietim. Pāris gatavojās atpūsties 28. jūlijā Nīderlandē, kur meitene plānoja svinēt savu dzimšanas dienu - 30. jūlijā viņai būtu palikuši 25 gadi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kati K. ??‍♀️ (@katti_loves_life) on

"Iespējams, viņas draugs uzzināja par viņas plāniem ar savu mīļāko un, ļoti iespējams, satrakojās," norāda izmeklētāji.

Tiek uzskatīts, ka papildus šiem diviem vīriešiem Katrīna bija attiecībās ar veselu virkni citu pielūdzēju, jo viņas fotogrāfijas tika atrastas eskorta vietnēs.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu