"Sliktākajā gadījumā tas beigsies ar bērēm." Šokējošā video pusaudži Īrijā lec ūdenī no vairāk nekā 20 metrus augstas klints (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Šokējošs video, kurā redzams, kā jaunieši no aptuveni 24 metrus augstas klints lec ūdenī, rosinājis kādu vietējo aktīvistu aicināt vecākus "zināt, ko dara viņu bērni" un "rīkoties" pirms kāds ir gājis bojā, vēsta portāls "independent.ie".

Īsajā video redzams, kā vairāki pusaudži kājas pārkāruši sēž 24 metrus augstas klints malā, smejas un lec no tās ūdenī. Kāds aktīvs vietējais iedzīvotājs esot ilgi domājis, vai redzēto vajadzētu publicēt, uztraucoties, ka tas varētu citus pamudināt uz līdzīgu rīcību.

Vīrietim video kāds atsūtījis, lai pievērstu vecāku uzmanību viņu atvašu aktivitātēm. Iedzīvotājs stāsta, ka video redzami pusaudži ir apmēram 15-16 gadus veci, un viņu ķermeņi ir spējīgi izturēt spēcīgo triecienu, bet viņš satraucas, ka jaunāki bērni varētu ņemt viņu piemēru.

"Mēs aicinām vecākus informēt bērnus, kādi riski pastāv, nodarbojoties ar šādām aktivitātēm," sacīja vīrietis. "Tas ir tikai laika jautājums, kad kāds spers vienu kļūdainu soli, kā rezultātā labākajā gadījumā iegūs dzīvi izmainošu traumu, bet sliktākajā gadījumā tas beigsies ar bērēm."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu