"Knicks" līdzjutēji sola izsvilpt Porziņģi, kad viņš atgriezīsies Ņujorkā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa bijušās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Ņujorkas "Knicks" līdzjutēji sola izsvilpt sportistu, kad viņš atgriezīsies Ņujorkā. Fani sociālo tīklu vietnē "Twitter" asi komentējuši "The Athletic" apskatnieka Šama Šaranijas ierakstu.

Apskatnieks vētsta, ka Porziņģis pret savu bijušo komandu pirmo spēli aizvadīs viesos 14. novembrī. Vairāki "Knicks" līdzjutēji jau ziņo, ka pret latvieti neizturēsies saudzīgi. 

Vairāki līdzjutēji raksta, ka Porziņģis uz šo spēli neieradīsies, jo nevēlas piedzīvot to, kas notiks Ņujorkas mājas arēnā. 

Februāra sākumā liepājnieks oficiāli tika aizmainīts uz Rietumu konferences vienību Dalasas "Mavericks", tādējādi nonākot vienā komandā ar talantīgo Dončiču. 

Latvietis nav spēlējis kopš 2018. gada 6. februāra, tomēr pēdējos mēnešos paudis apņēmību būt gatavs jau ar pirmssezonas nometnes pirmo dienu.

"Knicks" klubs Porziņģi izvēlējās 2015.gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā 186 spēlēs vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu. 2017./2018.gada sezonā viņš 48 spēlēs caurmērā guva 22,7 punktus, izcīnīja 6,6 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,4 metienus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu