Kanādā par trīs cilvēku slepkavību meklētie jaunieši atrasti miruši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Kanādā divi jaunieši, kuri jūlijā, iespējams, noslepkavoja trīs cilvēkus un pēc tam bēga no policijas, izdarījuši pašnāvību nošaujoties, tā paziņojusi policija, vēsta BBC.

Abu jauniešu līķi atrasti pāgājušajā nedēļā, bet autopsijas rezultāti, kas saņemti šīs nedēļas sakumā apstiprina, ka atrastie līķi ir 19 gadus vecais Kams Makleods un 18 gadus vecais Braiers Šmegelskis. 

Policija apstiprina, ka jauniešu līķi tika atrasti vairākas dienas pēc viņu nāves, tomēr precīzu nāves laiku neesot iespējams noteikt. Pie līķiem atrasti arī divi ieroči.

Viņi turēti aizdomās par trīs cilvēku noslepkavošanu.

Kā vēsta BBC, abi jaunieši turēti aizdomās par trīs cilvēku noslepkavošanu. 24 gadus vecā amerikāniete Činna Noele Dīza un 23 gadus vecais austrālietis Lukass Robertsons Faulers 15. jūlijā tika atrasti nošauti netālu no Laierdas karstajiem avotiem Britu Kolumbijas ziemeļu daļā.

Savukārt Britu Kolumbijas profesora Leonarda Daika līķis tika atrasts 19.jūlijā, un policija paziņoja, ka šā vīrieša nāvē arī esot vainojami abi pusaudži.

Policija divas nedēļas dzinās pakaļ jauniešiem.

Šmegelska tēvs Kanādas aģentūrai "The Canadian Press" pirms divām nedēļām norādījis, ka viņa dēls esot plānojis "aiziet ar blīkšķi".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu