Cēsīs pretojoties zagļa uzbrukumam, vīrietis savainojas un nonāk slimnīcā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Pagājušās sestdienas vakarā Cēsīs, pretojoties zagļa uzbrukumam ar nazi, kāds vīrietis guvis miesas bojājumus un nonācis slimnīcā, informē Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Sestdienas vakarā Cēsīs pie veikala kāds vīrietis, piedraudot ar nazi, pieprasīja vīrietim atdot naudas maku un iepirkuma somu. Cietušais, mēģinot atņemt nazi, guva miesas bojājumus, tādēļ tika nogādāts slimnīcā.

Policija notikuma vietā aizturēja iespējamo vainīgo vīrieti, kuram konstatēja alkohola reibumu. Par notikuši sākts kriminālprocess, sacīja Vaskāne.

Pagājušajā nedēļas nogalē Vidzemes reģiona pārvaldes apkalpojamā teritorijā reģistrētas vairākas zādzības. Priekuļu novadā, nenoskaidrota persona, atlaužot loga rāmi, iekļuvusi neapdzīvotā īpašumā un no tā nozagusi četrus akumulatorus. 

Savukārt Burtnieku novada Vecates pagastā konstatēts, ka brīvi piekļūstot, no garāžas nozagtas divas leņķa slīpmašīnas un perforators, savukārt Matīšu pagastā no motorlaivas noņemts un nozagts 2500 eiro vērts piekaramais motors, bet Burtnieku pagastā, dārzkopības kooperatīvā no šķūnīša nozagts zāles pļāvējs un sūknis. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu